Community Service

Rotary Leiderdorp ontplooit diverse “Community Service activiteiteiten”. We brengen geld bij elkaar voor diverse goede doelen en/of steken de handen uit de mouwen. Hieronder een greep uit de recente activiteiten.
Rotary Leiderdorp vindt het belangrijk om consistent te zijn in de keuze van de projecten waarin wij participeren. Ons motto daarbij is dat wij vooral in de lokale gemeenschap het verschil willen maken!

RYLA (Rotary Youth Leadership Award)

Jongeren tussen 21 en 27 jaar kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een RYLA weekend in oktober. De deelnemers worden gedurende een intensief weekend uitgedaagd om door middel van inspanning en ontspanning hun individuele leiderschapskwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij gecoached door rotaryleden.
Rotary Leiderdorp selekteert ieder jaar een jong volwassene voor dit RYLA-weekend.