Over Rotaryclub Leiderdorp

Rotaryclub Leiderdorp is een serviceclub in Leiderdorp. De club staat midden in de samenleving van Leiderdorp en omgeving. Met regelmaat zijn we actief voor goede of maatschappelijke doelen. We hebben bewust gekozen voor acties in onze directe omgeving; hands-on en kortlopend.

Waarom lid worden van Rotaryclub Leiderdorp?

Onze club heeft 37 leden werkzaam in uiteenlopende beroepen:  Akkerbouw, farmacie, tandheelkunde, onderwijs, ruimtevaarttechniek, journalistiek om zo maar een paar classificaties te noemen.

Wij ontmoeten elkaar als vrienden, met veel onderlinge saamhorigheid op woensdagavond van 17.45 – 19.45 uur. Dat er iedere week een bijeenkomst is betekent niet dat je ook altijd moet komen. Wij snappen dat dit met werk en gezin heus niet altijd lukt.

We beginnen met een smakelijke maaltijd en daarna zijn er discussies of lezingen, waarbij gastsprekers of onze eigen leden boeiende onderwerpen inbrengen. Wij hebben ook regelmatig bedrijfsbezoeken aan bedrijven in de regio.

Rotary Leiderdorp is opgericht in 1991 en onderhoudt nauwe contacten met clubs in de omgeving (Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude).

Bestuur 2019 – 2020

Van het bestuur heeft alleen de voorzitter een zittingstermijn van één jaar. Voor het clubjaar 2019 -2020 bestaat het bestuur uit:

Bart Kerner – voorzitter

Jeff Gardeniers – inkomend voorzitter (hij is volgend jaar de voorzitter)

Max Muntinga – secretaris

John Ernens – penningmeester

Lid worden?

Als je belangstelling hebt om lid te worden neem dan contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op de site in te vullen wat terecht komt bij onze contactpersoon John Ernens. Hij kan je vertellen of jouw beroepsgroep al vertegenwoordigd is in onze club en hoe de aanmelding als lid werkt.

Wat vragen we van leden?

Lid zijn van Rotary Leiderdorp betekent dat je actief betrokken bent bij de doelstellingen van Rotary en de activiteiten van de club. Op vrijwillige basis doe je mee aan onze projecten met onze gezamenlijke inzet en expertise en soms verlenen we ook een financiële bijdrage.